Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко харчи 145 извънградско 1,6 Boxer?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз да допълня темата.... От Пловдив до Габрово (през прохода Шипка) даде средно 8.5 л/100км. А 95. Карал съм я със скорост около 100 на правите участъци и полека на 3та-4та през прохода.
    ааа и двама пътника с около 30 кила багаж
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Само да попитам ,не сменен ваздушен филтар вдига ли расхода? Направен компромис ,сас свещи вдига ли расхода? Направен компромис сас термустат не вдига ли расхода?Задрастен катализатор (даваг до с живот 100 000) не вдига ли ражода? Карането газ ,спирачка ,газ вдига расхода.
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от rijko
        Само да попитам ,не сменен ваздушен филтар вдига ли расхода? Направен компромис ,сас свещи вдига ли расхода? Направен компромис сас термустат не вдига ли расхода?Задрастен катализатор (даваг до с живот 100 000) не вдига ли ражода? Карането газ ,спирачка ,газ вдига расхода.
        Друже, освен У, някога използвал ли си Ъ (извинявам се за спама)
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Е я неам прави клас кв'о сакаш от мене?

Основни правила за участие във форума:

Пишете на кирилица или ползвайте бутона "Конвертирай на кирилица";

Пускайте темите в подходящия раздел и ги озаглавявайте смислено и информативно;

Ако сте собственик на Алфа, опишете в подписа си модела/модификацията й;

Отнасяйте се уважително към другите участници във форума;
          Отделете време да прочетете подробно всички правила.

Поздрави.
          Опел Кадет GSI
          166 2,4 JTD
          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от kris11
            Малко преди миналата Коледа.Варна -Разград Търговише В.Търново Шипка Пловдив -Варан - ср . 8,5л/100км .По магистралата 190-220 иначе по пътищата 160-180-190 според пренаселеността на пътя на свободни участъци.
            на дълги прави изключена от скорост / има си инерция колата, че чак се засилва и трябва да се озъптява/С нон стоп вкл . клима
            При изпреварване никакъв проблем /има си моторчето силички/.За устойчивост на пътя няма смисъл да се споменава - тухла залепена за асфалта.
            Браво бе ти си бил некъв скрит талант от типа „а мигна, а не виде”...и тука става въпрос за разход на 1,6 боксер, която не знам какво общо има с твойто каране със 190 по обикновените пътища. Май нещо си се поизхвърлил няма да казвам като какво на мокър песък, ама ти си знаеш...малко като ловджийска история
            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Миналата седмица като ходихме с двама приятели до Пловдив, яко гъзене. С 200 - 220 ми даде 7.5 л., малко се учудих и за това на връщаме към Сф пак с толкова

Единствено имам лек проблем в завоите, не е толкова стабилна колкото е в града, но е мойта кукличка
              Alfa Romeo >>> 145 1.7 Boxer ( ex )
              Audi >>> A4 1.8T quattro ( ex )
              Служебна >>> tdi

Comment

Първоначално публикувано от qash_qush
                Миналата седмица като ходихме с двама приятели до Пловдив, яко гъзене. С 200 - 220 ми даде 7.5 л., малко се учудих и за това на връщаме към Сф пак с толкова

Единствено имам лек проблем в завоите, не е толкова стабилна колкото е в града, но е мойта кукличка
                Ама целия път ли с 200-220. Че ти ако караш с 80 на 5та би трябвало да ти харчи 4-4,5 на 100..Кеф а
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

меле кви са тия ваще алфи моята е 1.4 тс и извънградско съм 7-8 а като ч карам с 150 160 е 10 11 а грдаско не падам под 12 на 100
                  Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
                  Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
                  Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

нормално ли е моята 146-ца да гори към 12/100 през зиме))някой ми каза,че термостата може да прави проблеми,защото трудно загрява двигателя и вдига до 60-70 градуса.

Comment

Първоначално публикувано от Litex
                      нормално ли е моята 146-ца да гори към 12/100 през зиме))някой ми каза,че термостата може да прави проблеми,защото трудно загрява двигателя и вдига до 60-70 градуса.
                      Смени си термостата и всичко ще си дойде на мястото.
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                      X